Hoppa till innehåll

Lite smått att tänka på

  • av

Det är ett otroligt tempo när vi väl kör igång högsäsongen. Det betyder att tidsbokningarna har en rykande åtgång och att det stundvis är två veckor framåt innan det finns en ledig tid. Detta kan man kanske inte tänka sig i bokningsskedet. Så: KOLLA BOKNINGSDATUMET EN EXTRA GÅNG. Händer nästan varje dag att någon kommer en eller två veckor förtidigt till musteriet. Vi gör vårt bästa för att lösa sådana situationer men vårt schema är tight. Och om det har råkat sig så att ni kommit fel dag önskar vi att ni snarast själva avbokar er tid. Det är så otroligt många som önskar komma och musta och som sitter och hoppas på en avbokad tid innan deras äpplen hunnit bli dåliga.

Skriv era telefonnummer tydligt. Händer lite nu och då att vi bjuder ut er must till folk runt i landet när vi får gissa oss till siffrorna. Även polisen har ringt och sagt att dom fått meddelande men nog inte beställt någon must.

När ni lämnar äpplen på vår gård : Har ni äpplen i pafflådor eller jätte stora såar/lådor som är mycket tunga får ni gärna hälla över dem i våra gröna korgar. Skriver mer om det systemet i ett eget inlägg och under fliken med musteriinformation.