Hoppa till innehåll

En ny säsong är här

Nu börjar mustningssäsongen närma sig igen och vi har öppnat en del tider i bokningskalendern. Vi öppnar upp fler tider lite vartefter de börjar gå åt. Ser ut som om vi börjar ca 22.8.

Hjärtligt välkomna och musta era äpplen hos oss!

Same procedure as last year. Samma pris, varför ändra på ett fungerande koncept? Varierande öppethållningsdagar när det ibland skall firas födelsedagar och ibland bröllop. Fritt fram att lämna äpplen på vår gård när som helst. Namn och telefon nummer med äpplena så vi vet vem vi skall kontakta när det är färdigt.

Är ni nya kunder eller behöv en liten påminnelse av hur det fungerar rekommenderar vi att ni läser flikarna Musteri och Tidsbokning här på hemsidan. En stående rekommendation är att kolla ert bokningsdatum en extra gång. Har hänt otaliga gånger att kunder dykt upp fel tid, fel dag, fel vecka. Ingen fara om ni kommer vid fel tillfälle, vi gör vårt bästa för att ”pressa” in er mellan andra kunder, men ni kan hamna vänta en god stund.

Mycket är som förut men inte allt. Coronan och en del rekommendationer kring det påverkar lite vår verksamhet. Vi försöker hålla kunderna på utsidan av musteriet i år för att skydda de anställda och er.

Största förändringen och omställningen för oss i musteriet är ändå att vår fenomenala, Stormustaren , Macke, dog i en dykolycka på Bali för ett halvt år sedan. Vi försöker nu haltande hitta en fungerande vardag i musteriet.

Vem ska nu komma på helt huvudlösa lösningar, som dessutom fungerar, på alla problem? Som att blåsa med lövblåsare i avloppsrören när det blivit förstoppning och översvämning. Vem ska göra storstädningen lite roligare genom att gömma sig i safttanken? Vem skall anteckna alla snöpliga situationer och fantastiska kommentarer? Vem skall nu på sin lediga dag koka en tre rätters middag till de som är på jobb? Vem skall nu klistra upp fina bilder från tandproteskatalogen på alla maskiner i musteriet?

Vi har helt fantastiska ungdomar på jobb i år, igen, och det kommer nog bli bra men med en stor saknad.

Vi hoppas på att få se alla våra tidigare kunder och många nya när vi slår upp dörrarna igen för säsongen!